10 Jaar Fonky: Het eerste Fonky Feest

Zondag 19 maart 2017 was de datum van het eerste Fonky Feest! Een legendarische party waar nog veel over wordt nagepraat. Hoe het er aan toe ging? Nou, zo dus:

Vanaf elke vestiging reden er kwibussen (partybussen, red.) gevuld met Fonkianen richting het hoge Noorden met als eindstation Huize Maas. Een prachtig rijksmonument met genoeg ruimte om te eten, drinken, dansen en sjansen tot de morgenstond. 

“Honderden Fonkianen strak in pak, dan kijk je wel even om ja!”

Locatie Fonky Feest #1

Verbaasde blikken van de locals

Rond vijven kwamen de bussen aan op de Vismarkt. Alle Fonkianen zagen er tiptop uit; de mannen strak in pak en de vrouwen in geweldige jurkjes. Je hoorde de klikkende geluiden van de hoge hakken op de klinkers van de Vismarkt. De stadjers, studenten en marktlui keken ietwat verbaasd op toen ze al die femme fatales en womanizers voorbij zagen komen. 

Dassen, drankjes en dansjes

Eenmaal aangekomen op locatie was het tijd voor de aftrap. Bij aankomst werd er een verfrissend welkomstdrankje geschonken. Op de achtergrond speelde een bandje met jazzmuziek. De heren kregen als accessoire een blauwe vlinderdas, de dames deden een blauwe armband met bloem om. Op de achtergrond hoorde je de tonen van de jazz zangeres, die begeleid werd door een bandje. Dit was de eerste keer dat alle vestigingen bij elkaar kwamen, dus er was genoeg onderling gespreksstof en de sfeer zat er al goed in.

Gasten Fonky Feest #1

“Het ging echt veel te snel voorbij!” 

And the winner is…

Na het eten van een heerlijke burger was het tijd voor een ceremonie. In lijn met onze kernwaarde DAPPER (Doorzetter, Authentiek, Professioneel, Plezier, Eerlijk en Resultaat), werden er awards uitgereikt voor de best presterende Fonkianen. Niemand minder dan onze eigen Operations Director Ismar verzorgde deze show. 

“Iedereen was in extase”

Uitreiking Fonky Feest #1

Voetjes van de vloer

Na de award show ging het feest helemaal los! Onder leiding van DJ Tiago Meireles pompte er heerlijke hitjes door de speakers. Zelfs onze eigen DJ’s Kimball en Patrick gaven een showtje achter de DJ booth weg. De Grey Goose vloeide rijkelijk en voetjes gingen van de vloer. 

Dansen Fonky Feest #1

De lat ligt hoog

Tegen sluitingstijd konden de echte diehards nog door voor een afterparty in de Simplon. De kleine spelers konden met hun partybus weer terug naar hun eigen stad. Langzaamaan keerde de rust weer terug in Groningen. Iedereen was het er unaniem over eens: de lat voor de toekomstige feestjes is hoog gelegd… 

Wil jij net zoals onze Fonkianen groeien en ontwikkelen bij Fonky? Solliciteer dan snel als Sales Agent op een vestiging bij jou in de buurt!