10 Jaar Fonky: Salesgame Marrakech

Marrakech is waar je je waant in een heus sprookje. En onze Fonkianen (medewerkers, red.) Mark, Gerben, Priscilla, Ante en Thijs mochten dit met eigen ogen meemaken op 8 maart 2019. Zij waren namelijk de grote winnaars van de Fonky Marrakech Salesgame! Tijdens deze Salesgame kon je strijden voor een trip naar de Marokkaanse stad, inclusief verblijf in een luxe vijf sterren hotel. Lang niet gek… 

Marra-cashen maar!

In heel 2018 konden alle Fonkianen strijden voor deze prachtige prijs. Tijdens het Fonky Seminar werden de twaalf beste verkopers bekendgemaakt. Maar uiteindelijk konden er maar vijf de winnaar zijn. Thijs en Gerben uit Rotterdam, Ante en Mark van vestiging Groningen en Priscilla uit Nijmegen waren gelukkigen! 

Een duur sigaretje

Op 8 maart 2019 was het dan eindelijk zover, de trip kon beginnen! De vijf winnaars verzamelden zich op Eindhoven Airport voor een zonvakantie met kamelen, Marokkaanse thee en nog veel meer. Het inchecken verliep voorspoedig, totdat er een nicotine pauze werd ingelast door Gerben en Priscilla… En dat werd een duur sigaretje, want hierdoor misten deze twee de vlucht. Gelukkig waren daar de ouders van Priscilla, die Gerben en Priscilla naar Airport Weeze konden rijden. Thijs, Ante en Mark konden alvast warmdraaien met een drankje (of twee..) in het hotel en een dag later was de groep compleet.

Kamelentour Marrakech

Quads, kamelen en bier

Er was genoeg te doen in de ‘Rode Stad’. De winnaars crossten samen rond op quads door de woestijn, reden op kamelen en brachten een bezoekje aan Le Jardin, een verborgen tuin middenin de oude stad.

Winnaars reis Marrakesh

Na een dag vol activiteiten was het de hoogste tijd voor wat verkoeling. En dat was nodig ook, want de temperaturen liepen op tot wel 35 graden! Zonnebrandcrème, iemand? De verkoeling vond plaats in de vorm van een heerlijke duik in het zwembad van het hotel. Bijkomende bonus was dat het hotel een all-inclusive was, oftewel gratis drank all day everyday… Het personeel bleek echter minder gediend te zijn van deze dorstige Fonkianen. Het was blijkbaar niet normaal om een dienblad vol met bier per persoon te halen… Huh?

Een sprookjesachtig uitzicht

Maar deze trip was veel meer dan alleen maar bier drinken in het zwembad. De groep genoot op rooftop bars van het prachtige uitzicht dat Marrakech te bieden heeft. En daar hoort natuurlijk ook een echte Marokkaanse waterpijp bij. En vooruit. Misschien een cocktailtje dan.

Ante met local

Een vliegtuig vol Fonkianen terug

De tijd vloog helaas voorbij en de koffers moesten weer ingepakt worden, terug naar het koude Nederland. Gerben en Priscilla hadden blijkbaar nog niet geleerd van hun gemiste heenvlucht, want ook op de terugweg werd de vraag gesteld of er nog even tijd was voor een sigaret. Gelukkig was er deze keer geen tijdnood en vertrok het vliegtuig wél met alle Fonkianen terug naar Nederland. Het was een trip om nooit te vergeten!

Vliegtuig Marrakech

Wil jij net zoals onze Fonkianen groeien en ontwikkelen bij Fonky? Solliciteer dan snel als Sales Agent op een vestiging bij jou in de buurt!