Colin van Fonky Groningen wint het collegegeld!

Colin (winnaar collegegeld): “Ik win nooit iets, waardoor ik extra verbaasd was!”

Het kan je vast en zeker niet zijn ontgaan. Tijdens de introductieweken van 2019 liep er een grote landelijke winactie: één jaar gratis collegegeld t.w.v. €1000! Colin Broer, van Fonky Groningen, is de gelukkige winnaar van deze mooie prijs. Benieuwd naar zijn ervaring bij Fonky en zijn reactie toen hij te horen kreeg dat hij de winnaar was? Lees dan snel verder.

Wat was je eerste reactie toen je hoorde dat jij het collegegeld had gewonnen?

“Ik win nooit iets, waardoor ik extra verbaasd was! Toen ik besefte dat ik het collegegeld had gewonnen was ik super blij! De uitreiking was tijdens de paydayborrel van Fonky Nijmegen en daar hebben we het goed gevierd. Ik kom zelf uit Groningen, dus wij gingen diezelfde avond weer terug naar het noorden. In Groningen hebben we het feestje nog even doorgezet.”

Wat studeer je?

“Ik doe een Double Degree Master in Marketing Intelligence aan de Rug in Groningen. Het collegegeld komt heel goed van pas. De Master neemt veel tijd in beslag. Om kans te maken op deze cheque moest je minimaal 10 werkdagen hebben gewerkt in de campagneperiode. Dat was pittig, want het was tentamenperiode. Ik heb elke week één keer gewerkt en tijdens de recordweek heb ik vier keer gewerkt. Hoe ik dit heb volgehouden? Verstand op nul en gewoon beuken en minder drinken en uitgaan. Elke zondag is het bierdag op de vestiging. Die heb ik geen zondag gemist!”

Hoe ben je in aanraking gekomen met Fonky?

“Ik ken Rima, de Recruiter van Groningen, al vanaf de 1e klas van de middelbare school. In Groningen kom ik haar nog vaak tegen en zij sprak mij aan voor een bijbaan bij Fonky. Op dat moment werkte ik als verkoopmedewerker bij de Kwantum en ik dacht dat sales niets voor mij zou zijn. Na een tijdje ben ik gaan peilen of het aanbod nog open stond. Dat was het geval! Ik ben langsgekomen op de vestiging en de sfeer sprak mij gelijk heel erg aan. Ik heb mijn baan opgezegd en ben bij Fonky aan de slag gegaan. Ik ben nu drie maanden werkzaam bij Fonky.”

Wat vind je het leukste aan Fonky?

“Veel collega’s zullen veel geld zeggen, maar voor mij is geld een bijzaak. Wat mij het meeste aanspreekt aan Fonky is dat iedereen heel collegiaal is. De sfeer binnen het bedrijf vind ik heel belangrijk. Wekelijks zijn er borrels wat het werk extra leuk maakt. Dit is een grote motiverende factor voor mij!”

Is de winactie leidend geweest om bij Fonky te gaan werken?

“Nee, de winactie is niet leidend geweest. Ik had Fonky al vaker voorbij zien komen en ik had het niet zo meer naar mijn zin bij mijn andere bijbaan. De winactie heeft mij wel gestimuleerd om meer werkdagen te maken. Tijdens de recordweek heb ik extra gewerkt om in aanraking te komen voor het collegegeld.”

Wil jij Fonky beter leren kennen? Ben jij op zoek naar de ultieme bijbaan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!