Fonky betaalt de schade: wat zou jij doen met €1000?

De introweken zijn begonnen! Veel eerstejaars studenten zijn nu op zoek naar De Ultieme Studentenbaan en tijdens de introweken maak je bij Fonky kans op €1000. Maar, wat kan je allemaal met €1000 doen? We vroegen het onze Fonkianen en delen hieronder de leukste antwoorden. 

1. Met gierende banden vertrekken naar een land waar de zon wèl schijnt. Zoals Spanje, Italië of Griekenland. Maar ook in een stad als Praag is het deze weken warmer dan bij ons. Designer Kimball doet het even voor:


2. Bier halen. Heel. Veel. Bier. Wij hebben even de rekensom gemaakt, zodat jullie je tere hersentjes niet hoeven te kraken. Voor €1000 kun je maar liefst 432 liter bier in de supermarkt halen. Gratis tip van ons: doe jezelf een plezier en leg alvast een strip paracetamol naast je bed.

3. Je studentenkamer opnieuw inrichten. Wij doen alvast een voorzetje en zochten wat absurde producten voor je kamer uit. Bijvoorbeeld deze leuke geurkaarsen, met een prijskaartje van een luttele 555 euro. Of koop vijf van deze kleurrijke sierkussens! Niet jouw smaak? Misschien is dit Live Laugh Love behang dan wel iets voor jou. 

Proud Episode 19 GIF by The Simpsons - Find & Share on GIPHY

 4. Een bad vol bittergarnituur. Wij zaten te denken aan de volgende cocktail van bruin fruit:

  • – 600 bitterballen, zodat je lekker kunt zwemmen in de ragout.
  • – 300 frikandellen, zo smerig. Maar zo lekker. 
  • – 300 kaassoufflé’s, zodat je lekker je bek kunt branden.
  • – 200 mexicano’s, voor de echte frituur connaisseurs onder ons.
  • – 200 loempia’s, om het nog een beetje gezond te houden (ja, we tellen dat sliertje wortel in de vulling als groente).
 - Find & Share on GIPHY

5. Tijd voor wat ontspanning in dit heerlijke opblaasbare bubbelbad! Een must voor elk studentenhuis, toch?

Bath Self Care GIF by Super Simple - Find & Share on GIPHY

6. Durf jij wel een risicootje te nemen? Koop dan zestig staatsloten. Wie weet vertiendubbel je jouw prijzengeld wel… 

Freddie Highmore GIF by Complex - Find & Share on GIPHY

7. Of koop een simpele zwarte trui van bijna €1000. We herhalen het nogmaals: een simpele zwarte trui van bijna €1000. Geen grap. 

Curb Your Enthusiasm Reaction GIF - Find & Share on GIPHY

8. Oké, je kunt die €1000 uitgeven aan onzinnige dingen, maar het geld gebruiken voor jouw studie is zo’n slecht idee nog niet. Zie het zo: investeer €1000 in studieboeken en over een aantal jaar wordt deze kennis weer terugbetaald in een mooi loonstrookje! 

Books Lol GIF by UdG - Find & Share on GIPHY

Best wel nice, toch? Solliciteer nu als Sales Agent en maak kans op €1000 voor jouw studentenleven!