Veilig aan de slag als Sales Agent in tijden van corona

Veilig aan de slag als Sales Agent in tijden van corona

Een bijbaan als Sales Agent bij Fonky betekent dat je in gezellige teams door heel Nederland op pad gaat voor verschillende A-merken. We kunnen ons voorstellen dat je in tijden van corona twijfelt of het wel mogelijk is om veilig aan de slag te gaan. Daarom informeren wij je graag over alle voorzorgsmaatregelen die er vanuit de branche en vanuit ons zijn genomen om jou te beschermen wanneer je bij ons komt werken.

Handleiding voor werven in de 1,5 metersamenleving

De vereniging DDMA (Data Driven Marketing Association) heeft samen met een groep van relevante brancheorganisaties, stichtingen en belangenbehartigers (waaronder Fonky) een handleiding opgesteld voor leden- en donateurswerving aan de deur of in de openbare ruimte. De handleiding biedt handvatten over hoe wij onze activiteiten in de openbare ruimte kunnen organiseren en uitvoeren in een 1,5 metersamenleving.
Lees de handleiding hier: ‘Handleiding voor werven en collecteren in de 1,5 metersamenleving’

Voorzorgsmaatregelen bij Fonky

Voor de werkzaamheden buiten de deur zijn er dus duidelijke richtlijnen. Al onze medewerkers zijn hierover goed ingelezen en volgen de richtlijnen nauwkeurig. Zij vragen ook regelmatig feedback aan consumenten en klanten en nemen dit mee in hun werkzaamheden. Daarnaast hebben wij de afgelopen weken hard gewerkt om onze acht vestigingen in te richten volgens de algemene richtlijnen die gelden op ieder kantoor in Nederland. Zo kunnen we ook daar de 1,5 meter afstand waarborgen en zijn er veel upgrades op het gebied van hygiëne om aan de nieuwe eisen te voldoen.We zijn verheugd om te melden dat we voor bijna al onze klanten weer aan het werk zijn en zien onze Fonky Family graag weer groeien. Wanneer je bij ons op kennismakingsgesprek komt voor een bijbaan als Sales Agent op één van de acht vestigingen zullen onze recruiters je hartelijk ontvangen en zorgen wij ervoor dat jij je op je gemak voelt. Interesse? Solliciteer dan direct via onze site.

Wil jij Fonky beter leren kennen? Ben jij op zoek naar de ultieme bijbaan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!