Hulpies bieden zich aan via digitale matchmaker

Hulpies bieden zich aan via digitale matchmaker

Utrecht, 9 april 2020 – Ouderen, eenzame mensen en scholieren kunnen vanaf vandaag rekenen op hulpies. Dit zijn vrijwilligers van fieldmarketing bureau Fonky die via een digitaal platform hebben aangegeven in deze tijd te willen helpen. Zij bieden onder andere aan om boodschappen te doen, sociale telefoongesprekken ‘happy calls’ te voeren en overbodige laptops van bedrijven naar scholen te brengen.

Al meer dan 100 medewerkers hebben zich hiervoor aangemeld via www.hulpies.nl en daar wordt een match gemaakt tussen de hulpies en de partijen die hulp kunnen gebruiken. Hierin is gekeken naar werkzaamheden die goed passen bij het jonge personeel dat vanuit acht vestigingen in heel Nederland aan de slag gaat. Zo is er al een samenwerking opgezet met #LaptopsvoorScholen waarbij hulpies.nl de disitributie van alle laptops verzorgt.

De hulpies staan te springen om nog meer te betekenen. Organisaties en instanties die behoefte hebben aan een helpende hand kunnen zich aanmelden op www.hulpies.nl en een match maken met hulpies in de buurt. Fonky hoopt met dit initiatief dat het voor haar medewerkers en voor de hulpbehoevende partijen gemakkelijker wordt om elkaar te vinden. Zo kunnen we snel en met veel medewerkers tegelijk een bijdrage leveren in deze moeilijke tijd.

Lees hier het artikel van metronieuws.nl over hulpies.

Hulpies: laptops afgeleverd bij Central Point

Laptops afgeleverd bij Central Point door onze hulpies