Studententijd in Nijmegen

Nathan: “Na een leuke kennismaking en het inwerktraject wist ik het zeker: hier hoor ik thuis, ze had helemaal gelijk!.

Hoe beleven Fonkianen hun studententijd? Tijdens de introductieweken van het nieuwe studiejaar zoeken we dit uit in de serie “Fonky in mijn studententijd”. We spreken Fonkianen uit verschillende studentensteden. Hieronder het verhaal van Nathan over zijn studententijd in Nijmegen.

Hoe ervaar je je studententijd in Nijmegen?

Mijn studententijd in Nijmegen is tot nu toe geweldig. Ik ben al redelijk snel in Nijmegen gaan wonen, ik ben actief in mijn studievereniging, ik haal goede cijfers op de universiteit en heb een bijbaan gevonden waar ik me echt thuis voel. Ik zit nu in het derde jaar van mijn bachelor International Business Communication, dus heb nog wat studententijd over!

 Welke zaken zijn belangrijk voor jou als student?

De balans tussen studie en vrije tijd. Ik heb mijn contacturen en plan zelf mijn studieuren in, maar heb ook zat vrije tijd. Deze vul ik dus in met vrienden, studievereniging en werk. Men zegt altijd dat je studententijd de beste tijd uit je leven is, dus ik hecht veel waarde aan genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen. 

Waarom heb je gekozen voor Fonky als baan in je studententijd?

Ik kwam terecht bij Fonky via een vriendin. Zij werkte daar en vertelde mij over de verdiensten en ze dacht dat deze baan echt goed bij me zou passen. In deze periode was ik op zoek naar een baan, dus ik dacht een kijkje nemen kan geen kwaad. Na een leuke kennismaking en het inwerktraject wist ik het zeker: hier hoor ik thuis, ze had helemaal gelijk. 

Naast de goede verdiensten, het flexibel inplannen en leuke borrels ben ik gaan werken bij Fonky omdat dit een baan is waar je werkt met mijn type mensen. Iedereen is open, sociaal en van mijn leeftijdsgroep. Dit is een echte studentenbaan. Je creëert een goede band met deze mensen, het wordt als het ware jouw familie. 

Hoe zou je de Nijmeegse Fonkianen omschrijven?

De Nijmeegse Fonkianen zijn zeer sociaal. Ze verwelkomen iedereen met open armen. Daarnaast zijn de Nijmeegse Fonkianen ook super gedreven. Iedereen haalt het beste uit elkaar. Ook is iedere Fonkiaan in Nijmegen uniek en authentiek.

Wat voegt Fonky toe aan je studententijd in Nijmegen?

Ten eerste is Fonky goed voor je communicatie skills. Je leert te verkopen voor A-merken en omdat je het vaak doet, merk je dat je zelf ook steeds beter kan communiceren. Ik kan mezelf bijvoorbeeld nu echt veel beter presenteren dan een jaar geleden. Ten tweede is Fonky goed voor je contacten. Er werken veel verschillende mensen bij Fonky waarmee je vriendschappen opbouwt. Je gaat samen het terras op in de zomer, geniet van borrels met elkaar en spreekt met elkaar af buiten werk. Ten derde is Fonky goed voor mijn portemonnee. Doordat ik bovengemiddeld verdien, kan ik mijn studentenleven financieren. 

Raad je Fonky Nijmegen aan bij aankomende studenten?

Ik raad Fonky Nijmegen 100% aan bij aankomende studenten! Je verdient bovengemiddeld, het is een flexibele bijbaan, het staat goed op je CV, jouw presenteerskills gaan flink omhoog, je leert elke werkdag wel iets, en voor mij nog wel het belangrijkste: je leert veel nieuwe mensen kennen. Het is echt een chille baan en ik gun iedereen de kans om dit zelf te ontdekken.

Ben jij ook op zoek naar een bijbaan om jouw studentenleven te bekostigen? Solliciteer dan nu naar de bijbaan Sales Agent en start met bovengemiddeld verdienen! Bovendien maak je tijdens de introweken kans op een bonus van € 1000 voor jouw studentenleven!

Dit interview is met:

Nathan Miango