Winter Festivals 2022: een overzicht!

Dat de zomer voorbij is betekent niet dat jouw festivalkalender on hold staat. Integendeel! De Winter Festivals in Nederland vliegen je om de oren, en daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de populairste festivals van de winter in 2022/2023. 

Soenda Indoor 

Soenda mag natuurlijk niet ontbreken uit deze lijst Winter Festivals. Het eerste Soenda Festival vindt plaats op 19 november in de Fabrique te Utrecht. De tickets zijn helaas al uitverkocht, maar houd vooral Ticketswap goed in de gaten! 

Ohm Herfst Festival

Het Ohm Herfst Festival vindt laat in november plaats. Op 26 november trapt Ohm af in Delft. Final Tickets zijn nog beschikbaar voor €52,68!

Elrow X STRAF_WERK

Elrow X STRAF_WERK kon in 2021 helaas niet doorgaan, deze editie op 2 december zal voor iedereen die vorig jaar een kaartje had wél doorgaan. Helaas is deze editie dus al een lange tijd uitverkocht. De organisatie adviseert wel om Ticketswap in de gaten te houden!  

Awakenings in Gashouder Amsterdam

Op 29 & 30 december én 1 januari gaat Awakenings los in de Gashouder Amsterdam. Dit is hét feestje om 2023 af te sluiten, óf juist in te luiden. Tickets zijn nog beschikbaar voor 72 euro per ticket. Let’s go! 

Sneeuwbal Winter Festival 

Geluk voor de Utrechtse studenten! Sneeuwbal Festival komt naar Park Transwijk. En hoé! Het park staat 28 januari helemaal in het teken van sneeuw en confetti. De early birds zijn al uitverkocht, check hier de late bird tickets!


Het ligt aan je eigen portemonnee hoeveel festivals je daadwerkelijk kunt meepakken. Het kost wat, maar dan heb je ook wat! Extra tickets bijverdienen? Kom dan langs op kennismaking bij een van onze vestigingen! Check hier de vacatures voor Sales Agent of Promotiemedewerker.