Fonky Kerstloterij

Yes! Het is weer de maand van de feestdagen. Dé tijd van het jaar voor cadeaus. Bij Fonky pakken we het net iets anders aan. Elk jaar geven wij de vetste prijzen weg tijdens onze Fonky Kerstloterij. En het leukste is; iedereen bij Fonky maakt kans. Ja, écht iedereen. Dus ook jij! Zorg dat je donderdag 22 december om 20:00 uur klaarzit en wie weet val jij deze kerst dik in de prijzen. De Fonky Kerstloterij is te bekijken via deze pagina. Dit wil je niet missen!

Prijzen

Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om de tofste cadeaus voor de winnaars te verzamelen. Vanaf 15 december staat onze Instagram Stories vol met het onthullen van de prijzen. Houd deze dus goed in de gaten!

GING HET ALLEMAAL EVEN TE SNEL?

Geen paniek. Check alle prijzen hieronder nog een keer. Heb jij al een prijs op het oog?

Speluitleg

Zoals al gezegd maakt iedereen die bij Fonky werkt kans. We plaatsen alle namen in een randomizer. Ismar en Astrid, onze fantastische presentatoren, maken dan de prijswinnaars bekend door op de grote rode knop te drukken. Ben jij een van die gelukkigen? Dan wordt jouw prijs z.s.m. naar jouw vestiging gestuurd. Wie weet ben jij dan wel de eigenaar van een van onze toffe prijzen!

Check hier de Fonky Kerstloterij op donderdag 22 december vanaf 20:00 uur!