Bijbaan Eindhoven

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Eindhoven

Eindhoven is beoordeeld als meest innovatieve stad van Europa. Dat maakt de stad op zich al een trekpleister voor ambitieuze studenten van heinde en verre. Naast gezelligheid en talent voor de stad Eindhoven, levert dat ook veel vraag op naar een bijbaan. En laat Fonky Eindhoven nou net een broedplaats zijn waar studenten de kans krijgen om uit te groeien tot ‘Sales legendes’!

In Eindhoven maken wij zowel technische universitaire studenten als innovatieve mbo’ers en hbo’ers wegwijs in de sales. Deze studenten bijbaan heeft hen geholpen de beste versie van zichzelf te kunnen zijn in hun studentenperiode! En het levert natuurlijk een goed gevulde portemonnee op. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan voor langere tijd, tijdelijke/parttime bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Eindhoven ben je aan het goede adres. Wij bieden studenten veel flexibiliteit, door ze wekelijks zelf hun werkdagen te laten bepalen. Dit maakt werken als Sales Agent tot De Ultieme Studentenbaan.

Successen moeten worden gevierd, luidt het credo in ‘Lampegat’. Zo bruist het niet alleen in de week van carnaval, maar wordt er ook doorgezakt bij de payday borrels en spontane feestjes die ontstaan op het pand na een werkdag. De Brabantse gemoedelijkheid staat hoog in het vaandel, wanneer je de deur van het pand aan Wal 1 te hartje centrum Eindhoven binnenkomt. Eerst hard werken om vervolgens op de behaalde resultaten te proosten aan de bar. Kan jij je vinden in het hierboven geschetste profiel van je Eindhovense toekomstige collega’s? Loop dan snel eens binnen of solliciteer op onze site voor deze studenten bijbaan en geef de ‘Fonk’ door! 

Het team

“Een informele setting met super leuke collega’s die allemaal dezelfde visie hebben en met de flexibiliteit van Fonky is alles mogelijk! Tevens zijn de verdiensten bovengemiddeld en wordt je goed voor beloond voor al je ‘kei’ harde werk!”

Andre Filippetti, Fonky

Contactgegevens

Wal 1
5611 GE Eindhoven

088 366 59 72

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky Eindhoven bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.