Waarom Fonky?

Bovengemiddeld verdienen

Flexibel inplannen

Feestjes & Events

Training & Ontwikkeling

Bijbaan

Gave opdrachten, een goed salaris en veel plezier!

Als student wil je graag reizen, stappen, uit eten gaan, bioscoopje pakken… o ja en ook nog je studie betalen. Je bent dus op zoek naar de ultieme studentenbaan die te combineren is met je studie en waarmee je gemakkelijk veel geld verdient, zodat je ook nog tijd overhoudt om het geld uit te geven. Fonky heeft de ultieme studentenbaan voor jou!

Wat houdt een bijbaan bij Fonky in?

Met een bijbaan bij Fonky leiden wij jou op tot sales of promotie expert. Heb je geen ervaring? Geen probleem, wij leren jou de fijne kneepjes van het vak. Werken bij Fonky kan je goed combineren met je studentenleven. Je bepaalt wekelijks je eigen werkdagen en leert veel nieuwe mensen kennen. Daarnaast beleef je de vetste feestjes & events en ga je samen met ervaren collega’s op pad om abonnees, donateurs of leden te werven. Dit doe je voor het salesproject waar jij enthousiast van wordt. Verder upgrade je jouw CV met toffe (sales)trainingen van onze Fonky Faculty. Jij ontwikkelt tijdens het werken jouw psychologische, sociale en sales skills waar je de rest van je leven profijt van hebt. Werken bij Fonky is een ervaring die je je leven niet meer vergeet. Luister de podcast in samenwerking met Ztack waarin twee Fonkianen je meer vertellen over de Ultieme Studentenbaan.

Hoe ziet een werkdag als Sales Agent eruit?

Je begint je werkdag met collega’s op het pand en drinkt nog even een kopje koffie terwijl je luistert naar de aftrap die door de Sales Manager wordt verzorgd. Samen maak je je klaar om op pad te gaan. In de auto zet je een lekker muziekje aan en wissel je met je teamgenoot nog wat tips uit. De locatie is afhankelijk van het project dat je loopt en varieert van een winkelcentrum, beurs, musea, dierentuin of een wijk.

Op locatie verras je mensen met een leuk presentje en door het voeren van een gesprek kijk je of je wat voor hen kan betekenen. Je vertegenwoordigt het project dat jouw interesse heeft; zo werk je voor verscheidene dagbladen, loterijen of een goed doel.

Je staat altijd met een maatje aan je zij, wat de shift automatisch leuk maakt. Gedurende de dag voer je veel leuke gesprekken, schrijf je je volgende sale weg en door de aantrekkelijke bonusstructuur zie je je inkomsten van die dag snel stijgen.

Aan het einde van de werkdag rijd je met een goed gevulde portemonnee en een dosis nieuwe ervaring terug naar het pand waar collega’s klaar staan om de dag goed af te sluiten met een payday borrel.

Wat zoek jij?

“De tofste bijbaan die ik in mijn studententijd heb gehad!”

Fonky stories