Bijbaan Fonky

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Vestigingen

We hebben negen gezellige Fonky vestigingen in Nederland waar de Fonk wordt overgebracht! Op iedere locatie heerst de kenmerkende Fonky sfeer en staan er enthousiaste medewerkers voor je klaar. Elke vestiging heeft een eigen Fonky Family. Benieuwd naar de verschillende culturen per vestiging? Je leest ‘t hier.

En ben jij op zoek naar De Ultieme Studentenbaan? Bij Fonky ben jij aan het juiste adres. 

Amsterdam

Zo staat diversiteit hoog in het vaandel op de vestiging in Amsterdam. ‘Niemand past hier niet’, is een veelgehoorde uitspraak bij deze vestiging.

Den Haag

In Den Haag valt altijd wat te beleven! Lekker borrelen aan Het Plein, drink een ‘bakkie pleur’ op de Grote Markt en geniet van het strand in Scheveningen. Goed nieuws voor alle studenten in en rondom Den Haag, want sinds 1 maart 2021 is er een new kid in town. Fonky Den Haag opent haar deuren! 

Groningen

Denk je aan Fonky, dan denk je natuurlijk aan Groningen. Dit is de locatie waar het allemaal is begonnen. De sales mentaliteit en kwaliteit wordt als sinds de oprichting van de eerste Fonky vestiging geroemd.

Leiden

Fonky Leiden noemt zich het ‘braafste kindje van de klas’. Wat betekent dit? Beuken tijdens de werkdagen van het begin tot het eind, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Dat merk je direct terug aan de goedgevulde portemonnees van de Leidse Fonkianen!

Maastricht

Vestiging Maastricht zit op een echte A-locatie en leent zich perfect voor een gezellige payday borrel. Schenk jezelf een Fonky Blond in aan de bar, ons eigen speciaal biertje. “Dat deit meh!” Tja, dat Bourgondische zit nou eenmaal in het bloed van onze Limburgse Fonkianen.

Nijmegen

In Nimma luidt het gezegde ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Zie jij jezelf werken met jonge collega’s en durf je uit je comfortzone te stappen? Loop dan eens binnen bij Fonky Nijmegen.

Rotterdam

‘Wij zijn Fonky Rotterdam, ken je dat niet horen dan?!’. Rotterdamse Fonkianen steken hun trots niet onder stoelen of banken. Ben jij ook van het niet lullen maar poetsen? Meld je dan bij de Schiekade voor De Ultieme Studentenbijbaan!

Tilburg

Bij Fonky Tilburg krijg je dat extra beetje bagage mee voor het verloop van je verdere professionele carrière. En dat er na de werkdag samen een biertje wordt gedronken, is natuurlijk ook lang niet mis… Had iemand het over doorzakken in de kroeg?

Utrecht

‘Uuuu!’ Niet alleen op de Bunnikside van FC Utrecht stadion hoor je deze strijdkreet, maar ook op de Utrechtse Kaatstraat wordt deze term geroepen wanneer er resultaten worden behaald. Utrechtse Fonkianen zijn niet op hun mondje gevallen. Iets wat bijdraagt aan de gezelligheid binnen de muren aan de Oudenoord.

Hoofdkantoor

Op het Utrechtse hoofdkantoor op de Biltstraat heerst een resultaatgerichte, gedreven en informele sfeer waarin alle afdelingen samenwerken. Medewerkers met roots vanuit heel Nederland willen maar één ding: de ‘Fonk’ doorgeven en zo het beste Fieldmarketingbureau van de Benelux worden!