Carrière

Klaar voor dé droomstart van jouw carrière?

Fonky is constant aan het ontwikkelen: klein begonnen vanuit een studentenkamer in Groningen en uitgegroeid tot een landelijk Fieldmarketing bureau met bijna 500 jonge medewerkers. Gevestigd in 9 steden in Nederland onderscheiden wij ons in kwaliteit en innovatie. We gaan door met onze groei en zijn daarom op zoek naar ambitieuze mensen die met ons mee willen in de ‘Fonky Journey’.  Ben jij die Young Professional die we zoeken?

Bij Fonky bieden we uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional.

Houd je ervan om uitgedaagd te worden? Wil je op jonge leeftijd al leidinggevende ervaring opdoen en jezelf ontwikkelen als manager? Check dan onze vacatures bij de vestigingen. Lever je liever een bijdrage aan ons Marketing & Communicatie, Research & Development, ICT, Human Resource, IT, Finance of Contact team op ons hoofdkantoor in hartje Utrecht? Check dan onze vacatures op het hoofdkantoor en start je carrière bij het beste Fieldmarketingbureau van Nederland!

Vacatures

Fonky Stories over carrière maken