Studentenbaan Rotterdam

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Rotterdam

Bij Fonky Rotterdam luidt het motto: ‘Niet lullen, maar poetsen’. Aan de Schiekade 113 is de leukste bijbaan van Rotterdam gevestigd! Wij zijn gezellig, want onze borrels zijn niet te evenaren, wij zijn sportief, want we pakken de SWAP-fiets naar onze shift en we zijn ook nog eens steengoede verkopers. En voor het geval je dat al bent als je bij ons binnen komt wandelen; dan maken we toch een steengoede verkoper van je?

Want ‘wij zijn Fonky Rotterdam, ken je dat niet horen dan?!’. Rotterdam is een stad waar je ondanks haar rauwe randjes van gaat houden. Zwerf na de shift eens over ‘t Weena, aan het einde zie je daar het prachtige Hofplein. Na het behalen van een dikke score duik je daar zo in de fontein! Na de payday geef je je geld uit in de Koopgoot, om vervolgens na een van de borrels af te zakken in de Witte de Withstraat!

Studentenbaan Rotterdam

Heb je een winnaarsmentaliteit en ben jij een gezelligheidsdier wiens hart sneller gaat kloppen van een goed gevulde portemonnee? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jou. En jij ook naar ons, zo blijkt. Bij Fonky Rotterdam ben je onderdeel van een geoliede sales machine die een potje bierpong na de werkdag tot Olympische sport heeft verheven.

Dus wacht niet langer en loop bij ons binnen of solliciteer via het formulier hierboven! Dan wordt jij door ons opgebeld en krijg jij een kennismaking met onze Sales Recruiter die nog veel meer praktische informatie voor je heeft.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

“Een hechte vestiging die met plezier wil laten merken te streven voor de beste ontwikkeling en verdiensten, en dit weet te combineren met een mooi stuk gezelligheid tot in de avonduren!”

Gerben de Blaaij, Fonky

Contactgegevens

Schiekade 113A
3033 BJ Rotterdam

088 366 59 72

Fonky stories Rotterdam

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.