Studentenbaan Groningen

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Groningen

Onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Fonky Groningen: Groningen, Koningen! Zo doen ze er alles aan om de beste van de beste te zijn en dus met de dikste portemonnee thuis te komen na een dag strijden op straat, langs de deuren of op een beurs. Nergens anders wordt resultaat zo kenmerkend gevierd als in ‘het hoge Noorden’.

De sales mentaliteit en kwaliteit wordt al sinds de oprichting van de eerste Fonky vestiging geroemd. Dus de perfecte leerschool om jouw eerste stappen in sales te maken. En wie weet wat er verder nog voor je in het verschiet ligt?

Studentenbaan Groningen

Een bijbaan als Sales Agent is De Ultieme Studentenbaan. Het pand van Groningen is al jaren gevestigd in het centrum en sinds kort gelegen in de Poelestraat 21, dè uitgaansstraat in Grun. Dat betekent ‘kruipend naar het pand voor nog één biertje’, volgens onze Groningse collega’s. De vestiging is inmiddels voor velen een tweede thuis geworden. 

Wat typisch Fonky Groningen is? Simpel. Onze Fonkianen zijn gezellig, nuchter, een beetje brutaal en met een eigen vocabulaire. Vraag maar eens wat ‘bikn’ of ‘lekn’ betekent. De lunch wordt steevast in de airfryer gegooid en de blikjes Red Bull zijn niet aan te slepen hier. Borrelavonden zijn niet compleet zonder een drankspelletje zoals ‘Shut the box’. Fonky Groningen voelt een beetje als een eilandje, maar dan wel fijnste en warmste eiland van de Martinistad. 

Er is natuurlijk altijd ruimte voor nieuwe eilandgangers. Dus of je nou op zoek bent naar een bijbaan voor langere tijd, een tijdelijke/parttime bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Groningen ben je aan het goede adres. Wij bieden studenten veel flexibiliteit, door ze wekelijks zelf hun werkdagen te laten bepalen. Dit maakt werken als Sales Agent tot een perfecte studentenbaan Groningen. Zie jij deze vorm van ontwikkelen, flexibiliteit, bovengemiddeld verdienen en vieren als de perfecte bijbaan om jouw studentenleven mee in te vullen? Dan weet je ons te vinden op het bovenstaande adres en anders kan je natuurlijk via de site solliciteren.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

“Nait soezen moar broezen!”

Jan-Willem van Dalen, Fonky

Contactgegevens

Poelestraat 21
9711 PH Groningen

088 366 59 72

Fonky stories Groningen

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures