Studentenbaan Den Haag

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Den Haag

In Den Haag valt altijd wat te beleven! Lekker borrelen aan Het Plein, drink een ‘bakkie pleur’ op de Grote Markt en geniet van het strand in Scheveningen. Goed nieuws voor alle studenten in en rondom Den Haag, want sinds 1 maart 2021 is er een new kid in town. Fonky Den Haag opent haar deuren! 

Of je nou op zoek bent naar een bijbaan voor langere tijd, een tijdelijke/parttime bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Den Haag ben je aan het juiste adres voor De Ultieme Studentenbaan.

Studentenbaan Den Haag

Als medewerker bij Fonky Den Haag staat betrokkenheid hoog in het vaandel. Op onze nieuwe vestiging willen we het echte Fonky Family-gevoel overbrengen. Door middel van onder andere legendarische pay day borrels creëren we een hechte band met onze poule. Daarnaast investeren we veel in onze collega’s, hechten we waarde aan hun mening en betrekken we iedereen zoveel mogelijk bij alle plannen van de vestiging. 

Wil je samen met ons van je studententijd een toptijd maken en de vestiging Den Haag naar een hoger niveau tillen? Kom dan even langs bij het mooiste pand op de Oranjestraat 3 of solliciteer voor De Ultieme Studentenbaan door het formulier hierboven in te vullen.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

Als medewerker bij Fonky Den Haag staat betrokkenheid hoog in het vaandel.”

Contactgegevens

Oranjestraat 3
2514 JB Den Haag

088 366 59 72

Fonky stories Den Haag

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures