Bijbaan Leiden

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Leiden

Fonky Leiden: de stad van ontdekkingen, de oudste universiteit van Nederland en natuurlijk de stad van jouw leukste bijbaan in je studententijd! Het pand aan de Sint Aagtenstraat 26 ademt Leidse historie. Waag eens een kijkje en wie weet schrijf jij na een korte kennismaking en vervolgens uitgebreide training geschiedenis. Of je nou op zoekt ben naar een bijbaan voor langere tijd, een tijdelijke/parttime bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Leiden ben je aan het goede adres. Wij bieden studenten veel flexibiliteit, door ze wekelijks zelf hun werkdagen te laten bepalen. Dit maakt werken als Sales Agent tot de perfecte studentenbaan

Onze diverse, maar vooral hechte groep staat namelijk open voor kersvers sales talent dat naast een bult gezelligheid bij gaat dragen aan de groei van Fonky Leiden! Dat wil zeggen dat wij naast potentiële salestoppers ook op zoek zijn naar bierpong grootmeesters, die tijdens de payday borrels ook boven zichzelf uit weten te stijgen. Dat is namelijk vaste prik op vestiging Leiden wanneer we weer een fraai resultaat hebben geboekt. Of als we gewoon een reden zoeken om te borrelen na de shift!

Bij Fonky Leiden heerst er een zogenaamde ‘beukcultuur’, maar zijn we tegelijkertijd wél weer het braafste kindje van de klas. Wat betekent dit? Dat we tijdens onze werkdagen van het begin tot het eind vol gas geven zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit. En waar merken we dat aan terug? Juist! In de portemonnee als het loon weer uit wordt gekeerd. 

Wil je samen met ons van je studententijd een toptijd maken? Kom dan even langs bij het bovenstaande adres of solliciteer voor de leukste studentenbaan door het formulier hierboven in te vullen.

Het team

“Je kunt jezelf zijn en het maakt echt niet uit of je iets gekker of iets rustigers bent. Iedereen kan hier zijn plekje vinden.”

Maartje van Snippenberg, Fonky

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky Leiden bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.