Studentenbaan Utrecht

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Utrecht

Fonky Utrecht zit gevestigd in het centrum van Utrecht. Naast dat er op deze plek de beleidsmatige keuzes worden gemaakt, wordt er natuurlijk ook op hoog niveau sales bedreven! Gegarandeerd dat bij je eerste bezoek al de strijdkreet ‘Uuuu!’ om je oren vliegt. Dit is de karakteristieke manier van onze collega’s om kenbaar te maken dat er weer een record is gesneuveld of een Uuuu-waardig resultaat is behaald.

Studentenbaan Utrecht

De Domstad kent met de Domtoren, de hoogste kerktoren, het ‘plafond’ van Nederland. Niets minder dan dat is ons streven als we het pand verlaten om weer een dag aan het werk te gaan: we gaan door het plafond heen! De beloning daarvoor merken we bij deze best betaalde bijbaan van Utrecht niet alleen aan onze portemonnee, maar ook aan de gezelligheid. Als het salarisstrookje weer op de mat beland wordt dankbaar van de gelegenheid gebruik gemaakt om een naastgelegen kroeg af te huren om hier vervolgens meermaals op te proosten tijdens de welbekende payday borrels.

‘’Bij Fonky Utrecht vinden we overal wat van en als we er niets van vinden, dan hebben we er wel een mening over’’, aldus vestigingsmanager Thom. Fonky Utrechters zijn niet op hun mondje gevallen, wat een positieve uitwerking heeft op de gezelligheid binnen de muren aan de Oudenoord. Wil jij hier onderdeel van worden? Loop dan snel bij ons naar binnen of solliciteer direct via onze site!

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

“Het mooie aan Fonky Utrecht is dat we naast het hard werken een hechte groep zijn waarmee we regelmatig samen leuke dingen doen!”

Iris van Duin, Fonky

Contactgegevens

Kaatstraat 28
3513 BK Utrecht

088 366 59 72

Fonky stories Utrecht

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.