Solliciteren Sales Agent

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder je gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

De ultieme studentenbaan

Fonky zoekt jou!

Een studentenbaan bij Fonky betekent veel verdienen, zelf je werkdagen bepalen, werken met leeftijdsgenoten en wekelijkse borrels & feesten! Daarnaast profiteer je van leuke extra’s zoals korting op horecagelegenheden/sportscholen in jouw stad!

Sales Agent

Als Sales Agent ben je promotor en verkoper voor verschillende opdrachtgevers zoals KPN, Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, de Hartstichting en nog vele andere. Zo houden we vette wijkacties en sta je op grote beurzen of op Schiphol. Daarnaast zal je ook in musea en dierenparken merken promoten en verkopen.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Waarom werken als Sales Agent?

  • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen
  • Bovengemiddeld verdienen
  • Borrels, gala’s, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
  • Werklocaties: o.a. Schiphol, Rijksmuseum, Huishoudbeurs, Groningermuseum, Ouwehands en meer dan 50 andere!

De ultieme studentenbaan

Bovengemiddeld verdienen

Flexibel inplannen

Feestjes & Events

Training & Ontwikkeling

Lijkt deze sales bijbaan je wat? Ben jij communicatief vaardig en beheers jij de Nederlandse taal goed? Meld je dan snel aan door het sollicitatieformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Wij hebben 9 gezellige vestigingen in Nederland. Bij het solliciteren kun je de vestiging kiezen bij jou in de buurt. Na aanmelding nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Klikt het van beide kanten? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op de vestiging.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!