6 tips om Lowlands dit jaar nóg dikker te maken!

Eerlijk is eerlijk, Lowlands is hét festival onder menig student waar je minstens een keer bij moet zijn. Maar, hoe zorg jij dat je outfits on fleek zijn, je vooraan bij het podium staat én de beste kampeerplek verovert? Wij geven je 6 tips!

  1. Wees op tijd

Nee, niet net zo vroeg als je moeder die naar Schiphol wil vertrekken. Maar het is wel raadzaam om 2 uurtjes eerder dan de hele Lowlands roedel te vertrekken. Iedereen wil de beste kampeerspot, dus iedereen is er als de bliksem bij. Jij zal verdomme vooraan staan!

2. Hoofdpijn niet gegarandeerd

Heb jij alle anti-kater middelen al geprobeerd? Van de nachtelijke tosti tot een liter water voordat je café de bedstee induikt; er is nog één middel waar jij fris en fruitig van wakker wordt. Ren naar je dichtstbijzijnde drogist en haal ORS poeder. Dit poeder is een samenstelling van suiker en zout en geeft je lever als het ware een warme knuffel wanneer je dit ’s nachts nog even met een glas water (of lauwe pils) naar binnen adt. Thank us later!

3. Oprollen

Je outfit moet on fleek zijn. Geen discussie over mogelijk. Lowlands staat gelijk aan een modeshow en jij kan niet achterblijven in een simpele outfit. Bovendien heb jij allang je outfit voor elke dag klaarliggen. Rol je kleding op in je tas. Je zou het niet denken, maar door je kleding netjes op te rollen zal het minder gekreukt eruit komen dan je denkt, én past er veel meer in je tas.

4. Douche overdag

Je wil niet moker brak 30 minuten in de rij staan om te kunnen douchen. Die drie vierkante meter met lauwwarm water is het niet waard. Bovendien kun je door de lange rij jouw plekje bij het podium niet claimen. Douche daarom in de middag!

5. Kijk verder dan de podia

Lowlands is meer dan een festival. Ja, ook wij staan in de moshpit bij The Opposites, drinken een rum cocktail in de Haciënda en gaan pas slapen ver nadat de X-Ray zijn laatste plaat heeft gedraaid . Je bent geen echte Hollander als je er niet uithaalt wat erin zit, dus kijk verder dan je neus lang is. Van een levensecht Pacman spel, een slakkenrace met een slap luchtbedje op je rug tot geheime concerten en de Miele PowerWash party. Menig bezoeker van Lowlands 2019 zal je vertellen dat Hans Kazàn het hoogtepunt van LL’19 was!

6. Scoor de ultieme studentenbaan

Aan alles hangt een prijsje, ook aan jouw Lowlands ticket. En laten we nog niet beginnen over muntjes voor drank en eten… Nog ff een dikke bankrekening toveren? Dat kan! Solliciteer dan als Sales Agent bij Fonky. Wie weet kun je gelijk een voorraad munten inkopen 😉