Dé top 4 vintage winkels: shoppen met een budget.

Maandelijks een nieuwe garderobe is voor een student budgettair gezien niet mogelijk. Bovendien zijn de mooie merkjes duur en wil jij shinen in de mooiste merkkleding. Fonky to the rescue: wij geven je 4 tips voor de beste Vintage winkels met de mooiste merken voor een prikkie. 

  1. De IJ-hallen 

De IJ-hallen bevinden zich op de NDSM werf in Amsterdam. Hier is twee keer per maand de grootste vlooienmarkt van Europa, met voornamelijk kleding. De IJ-hallen staan daarom dik op nummer 1 van alle vintage winkels in Nederland. Hier heb je échte mooie merken voor een fijne prijs.

  1. Episode 

De Episode vind je in Amsterdam (4 locaties!), Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Haarlem. Hier kun je, als je goed zoekt een geheel nieuwe garderobe inkopen voor een prikkie. De mooiste merken krijgen hier een tweede kans, van Burberry tot Ralph Lauren: alles hangt er!

  1. Kilo Kilo Sale 

De Kilo Kilo sale verplaatst zich door heel Nederland. Je moet daarom goed in de gaten houden waar en wanneer de grote Kilo Kilo sale plaatsvindt. Hier betaal je precies 7 euro per kilo. Dit kunnen dus 8 blouses zijn, of 1 zware jas. Allemaal voor 7 euro. Ook hier vind je de mooiste merkjes terug.

  1. Zipper 

Zipper vind je onder andere in de 9 Straatjes van Amsterdam. Deze kleine Vintage winkel is eigenlijk een kleinschalige Episode, en heeft de mooiste merken en vooral ook accessoires. Zipper heeft vooral ook meer stoere items, zoals baggy jeans of oversized bodywarmers. Nice!

Heb je na deze tips alsnog te weinig moneys voor het shoppen van Vintage kleding? Solliciteer dan als Sales Agent of Promotiemedewerker bij Fonky en verdien je gloednieuwe garderobe bij elkaar. Thank us later!