Dit kun je allemaal doen met €5000!

De Via-Via Weken zijn voorbij! Met het thema ‘All You Need Is Love’ hebben onze Fonkianen (medewerkers, red.) de afgelopen drie weken hun roze bril opgezet en alles uit de kast gehaald om de Fonky Family uit te breiden. 

Maar het stopt hier niet. Want zodra jouw Via-Via (geworven nieuwe collega, red.) de Sales Agent Challenge heeft behaald, wordt jouw bankrekening gespekt. En hoe, want de geldmeter kan oplopen tot wel €5000! Ja, je leest het goed. Vijf. Duizend. Euro. Daar kun je een hele hoop leuke dingen mee doen. Wij besparen je wat denkwerk en zetten alvast de leukste ideeën op een rijtje.

  1. Maak een jaar lang gebruik van Uber

Doei doorweekte spijkerbroeken, kapsels op standje orkaan en overvolle treincoupés! Dit jaar neem jij afscheid van de gele burgerrups en het maandelijkse swap abonnement. Gun jezelf wat luxe in de vorm van Ubers. Van en naar elke locatie. Hoorcollege op de campus? Uber. Een spontaan nachtelijk bezoekje aan je scharrel? Uber. Kroegentocht in de stad? Uber. Brak boodschappen doen? Uber. Klinkt heerlijk, toch?

  1. Channel je innerlijke Gossip Girl tijdens een weekendje New York 

Spotted at the steps of the Met… JIJ! Laat je Gossip Girl-fantasie uitkomen met een over the top weekendje New York. Overnacht in het Lotte New York Palace Hotel, de thuisbasis van Chuck Bass. Laat je inner fashionista de vrije loop bij Henri Bendel, de favoriete winkel van Serena en Blair. Breng je suikerspiegel naar ongekende hoogtes bij Ladurée, de alom bekende macaron shop. Een bezoekje aan de iconische Metropolitan Museum of Art kan natuurlijk niet ontbreken. Heeft de jetlag jou nog niet te pakken? Trek dan je Henri Bendel little black dress aan voor wat signature cocktails in The Empire Lobby. De avond eindigt met een bezoekje aan de Soho Club. You know you love me…. XOXO 

leighton meester GIF

  1. Tijd voor kreeft, champagne & kaviaar 

Blijf je liever met beide benen op Nederlandse bodem? Breng dan een bezoekje aan het duurste restaurant van Nederland; Ciel Bleu. Dit sterrenrestaurant op de 23e verdieping van Hotel Okura staat op de elfde plaats van de duurste sterrenrestaurants ter wereld. Voor een luttele 500 euro per persoon trakteer jij jezelf en negen vrienden op een internationaal menu van de chef. Borden vol met kreeft, champagne en kaviaar…. Noem jezelf Hans, want vanavond betaal jij de schade.

  1. Wordt de koning van Crypto

Een slimme Fonkiaan weet hoe ‘ie met z’n geld om moet gaan. Voor jou geen absurde citytrips of big money spendings. Jij investeert jouw geld liever in de hotste valuta van dit moment; crypto. Duik in de wondere wereld van bitcoin, blockchain en NFT’s en verdubbel die €5000. 

  1. Koop alle festivaltickets voor deze zomer

Het is de hoogste tijd om een festival-inhaalslag te maken. Deze zomer ben jij aanwezig op elk festival. Duik in de moshpit tijdens het optreden van de Arctic Monkeys bij Lowlands, dans op de elektronische beats van Disclosure tijdens Down The Rabbit Hole en luister naar de nieuwste hiphop beats van ADF Samski op WOO HAH! Festival.


Klinkt best lekker, toch? Help jouw aangedragen Via-Via’s door hun inwerktraject en wordt die big spender in New York, Lowlands of Ciel Bleu. En vergeet ons geen jaloersmakende foto’s sturen… 

PS. Nog geen lid van de Fonky Family? Solliciteer vandaag nog voor de Ultieme Studentenbaan