Wat kun je doen na het skiën en snowboarden?

Kennen de pistes van Saalbach geen geheimen meer voor jou? Heb jij elke sleep-, anker- en pannenkoeklift uitgespeeld? Weet jij inmiddels de naam van elke skileraar? Geen zorgen, je kunt nog zoveel meer doen in Saalbach dan alleen skiën en snowboarden! In deze Fonky Story delen wij de leukste tips. Lezen dus! 

Organiseer een wedstrijdje schnitzels eten
Zeg je wintersport in Oostenrijk, dan zeg je schnitzels. Breng al jouw hongerige collega’s bij elkaar en organiseer een ouderwets wedstrijdje schnitzels eten. Welke Fonkiaan kan de meeste schnitzels op en gaat rollend terug naar het hotel? 

Maak het thuisfront jaloers met Instagram picca’s en Stories
Ben je wel op wintersport geweest als het niet op Insta staat? De hoogste tijd om even lekker schaamteloos te shooten met je collega’s! Poets je skihelm op, veeg de glühweinvlekken van je jas en zet je mooiste glimlach maar op. Mocht je nog op zoek zijn naar wat inspiratie, check dan deze Facebookpagina even. Vergeet Fonky (@FonkyNL) niet te taggen op Instagram!

Kim Kardashian Selfie GIF

Speel de Sound Of Music na tijdens de mooiste wandelroutes
‘Doe, a deer, a female deer! Ray, a drop of golden sun…’ Trek je wandelschoenen aan en ervaar het ultieme Sound Of Music-gevoel tijdens een van de prachtige wandelroutes die Saalbach te bieden heeft. Bonuspunten als je een echte Edelweissbloem plukt! 

Sound Of Music Singing GIF by The Rodgers & Hammerstein Organization

Zing de longen uit je lijf tijdens het après-skiën 
Jij en ik weten allebei dat het tijdens de wintersport stiekem maar om één ding draait… De après-ski! Het moment om eindelijk ongegeneerd mee te zingen met jouw guilty pleasures als Anton Aus Tirol en je dorst te lessen met een ijskoud biertje. (Of twee.) Om alvast in de sferen te komen, hebben wij de leukste après-ski hits voor je verzameld. Bekijk hier de complete Spotify lijst.