Dit zijn de populairste bijbanen vanaf 18 jaar

Lang zal je leven, lang zal je leven…. Gefeliciteerd! Je bent eindelijk 18! Dat betekent legaal naar de kroeg, biertjes, cocktails, festivals én (waarschijnlijk) een studie beginnen. Maar euro’s voor al die feestjes, wijntjes en cocktails rollen niet vanzelf uit je mouw. We snappen dat met al die nieuw verworven vrijheden een bijbaantje misschien niet op de eerste plaats van jouw prioriteitenlijstje komt. Maar wat nou als je een bijbaan kan vinden waarbij je lekker kunt cashen en fijne collega’s hebt die niet vies zijn van een borrel? Dan klinkt werken zo slecht nog niet, toch? Wij zetten de allerleukste en best verdienende bijbanen voor je op een rijtje.

Sales Agent


Heb jij een vlotte babbel? Of wil jij je cv opkrikken in de sales? Als 18-jarige blink jij uit tussen alle studenten met een functie als Sales Agent. Als Sales Agent ben jij verkoper voor verschillende opdrachtgevers zoals de Hartstichting, KPN en nog vele andere. Zo houden we vette wijkacties en sta je op grote beurzen en braderieën. Daarnaast zal je ook in musea en dierenparken merken promoten en verkopen. Meer weten? Check dan snel deze pagina of kom langs op onze vestigingsborrel!

Promotiemedewerker


Straal jij altijd? Weten jouw vrienden soms niet waar jij die barstende energie vandaan haalt? Dan is een bijbaan als promotiemedewerker een dikke match. Als Promotiemedewerker voor KPN zorg jij ervoor dat heel Nederland straks alle voordelen van glasvezel kent! Jij zorgt voor de dikste activaties voor deze supersnelle internetverbinding. Samen met jouw collega’s sta je door heel Nederland op braderieën en evenementen. En ook in winkelcentra, stadscentra, KPN winkels en op markten. Op sommige dagen ga je ook langs de deuren om mensen alvast warm te maken voor glasvezel. Benieuwd geworden? Lees hier alles over de functie.

Contact Center Agent


Nee, niet de ouderwetse callcenter taferelen waarbij je tien uur lang in een hokje een poeslieve telefoonstem opzet. Als Contact Center Agent ben jij het contact van Fonky waarbij je telefoontjes pleegt en aanneemt. Jij weet alle ins en outs van Fonky en kan medestudenten enthousiasmeren voor de bijbaan die bij hen past! Enthousiast? Check hier alle ins en outs van deze top bijbaan!

Ben je na deze drie bijbanen nog steeds niet zeker over welke bijbaan bij jou past? Kom gezellig bij ons langs op kennismaking en drink een Fonky Blond biertje mee! Wie weet ben jij wel een échte salestijger, Contact Center kampioen of promotopper… 

PS. Nog geen 18? Je kunt bij ons voor sommige functies al solliciteren op je 17e!