Eten voor 30 euro per week? Zo doe je dat.

Je bent halverwege de maand en je geld is al bijna op. Niet gek, want je hebt het er de afgelopen maand flink van genomen en moet nu op de blaren zitten. Geen idee hoe je de rest van de maand nog boodschappen kunt doen? Wij geven je 5 tips om te eten voor 30 euro per week. 

  1. Kook in grote porties

Heel logisch, als je in grote porties kookt zul je er langer van kunnen eten. Zorg er daarom voor dat wanneer je een keer alleen eet, je extra veel maakt. Zo kan je het invriezen en er de komende twee weken van eten! 

  1. Kook vegetarisch 

Misschien ben je al vega, maar het is ook nog eens een stuk goedkoper om geen vlees of vleesvervangers te eten. Deze producten zijn meestal duurder dan de rest van je boodschappenlijstje. 

  1. Ga naar de markt 

Laat de supermarkt even links liggen en ga voor groenten, vis, vlees of kaas lekker naar de markt! De producten op de markt zijn een stuk cheaper, en meestal veel verser. Win-win! 

  1. Vermijd de grote blauwe en gele supermarkt

Vermijd die mooie blauwe of gele supermarkt waar we toch oh zo graag onze boodschappen doen. Ze hebben mooie spaaracties en producten om bij te watertanden, maar die gaan ten koste van jouw portemonnee. Eten voor 30 euro per week is dan geen probleem.

  1. Plan je diners!

Oké, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Bovendien ben je gek op spontane dinertjes met vrienden. Maar: wanneer je je grote portie pasta van tevoren plant en invriest in kleine porties, hoef je waarschijnlijk de komende week niet meer te koken. En een grote portie pasta bolo kan al vanaf 5 euro worden gemaakt. Tel uit je winst! 

Heb je na deze tips nog steeds geen flauw benul hoe jij niet zult verhongeren? Solliciteer dan als Sales Agent of Promotiemedewerker bij Fonky en start met bovengemiddeld verdienen, thank us later!