De allermooiste Rotstad die er is…

We nemen je even mee naar maart 2021. Het is 19.30 uur. In de whatsappgroep wordt een YouTube link gestuurd. Jij zit in je eentje op je studentenkamer te kijken naar de livestream van de kwartaalmeeting, die vanuit een studio wordt gestreamd. Twee uur lang komen alle cijfers voorbij, terwijl jij in je eentje een biertje drinkt en toekijkt. Na de meeting klap je je laptop dicht en is de meeting voorbij… 


GALA IT IS
Hoewel we nu weer terug bij af zijn, was er een tijd dat de FYSIEKE KWARTAALMEETINGS TERUG WAREN!! Een moment om samen te komen en terug te blikken op het afgelopen kwartaal en de doelen te bespreken die samen het komende kwartaal waargemaakt gaan worden.

Een adembenemende locatie, een outfit waar je u tegen zegt en de gezelligste collega’s bij elkaar. Op 12 oktober was het zover. Fonky Rotterdam maakte de Huiskantine (een mega dikke club in Roffa) onveilig met zo’n 65 man sterk. Bij binnenkomst werden de QR-codes gescand, de muntjes voor een drankje in ontvangst genomen en de jassen opgehangen. 

Onder die jassen verschenen mannen in pak en dames in de mooiste jurken. Met een drankje in de hand begroet iedereen elkaar. Even lekker ouwehoeren over koetjes en kalfjes en na een half uur kon de kwartaalmeeting dan echt beginnen. 

TERUGBLIK OP HET KWARTAAL
Damon was deze avond een geweldige gastheer en de Sales Managers bespraken de hoogtepunten van hun project en de cijfers waar we mee zijn geëindigd. Mylja brak het spits af en werd vervolgens gevolgd door Mees en Antonie. Het was een kwartaal om trots op te zijn. Verder zijn er veel nieuwe gezichten die de Fonky Family van Rotterdam komen versterken. Zo komen er nieuwe mensen op kantoor, maar is de werverspoule ook aan het uitbreiden. Welkom allemaal! Het moet een lekkere binnenkomer zijn met zo’n kwartaalmeeting.


TOPPERRRRRR
En dan de Dapperste Medewerker van het Kwartaal. Dit kwartaal was het iemand die een enorme groei heeft laten zien. Hij is van Goede Doelen Loterijen overgestapt op Telecom en laat sinds een paar maanden bovengemiddelde scores zien en is – als kers op de taart – zelfs coach geworden. Laurence, gefeliciteerd! Je hebt ‘t echt verdiend. 

KOMEN WIJ UIT ROTTERDAM?
Alle mooie woorden waren inmiddels op. Tijd om te feesten! Het feest werd geopend door Martijn die vanaf het podium schreeuwt: KOMEN WIJ UIT ROTTERDAM? Het mooiste response wat hij kon verwachten kwam vanuit de groep: KUN JE DAT NIET HOREN DAN? We waren los. Heupen gingen uit de kom en hier en daar werd een subtiele twerksessie gedaan, die werd afgewisseld met een technodansje. De klok tikte door en we hadden nog 2,5 uur om te feesten. Die kans hebben we met beide handen aangepakt. Het was dan ook een kleine teleurstelling toen de muziek uit werd gedraaid in de allermooiste Rotstad die er is…

Pssttt… Wil je nog even nagenieten van deze legendarische? Hier vind je alle foto’s terug!