Low budget vakantie in Europa: 5 tips.

Low budget op vakantie gaan in Europa? Het lijkt tegenwoordig steeds moeilijker te worden. Maar het kan nog zeker! Check hier onze top 5 budget-locaties in Europa en pak nog ff de zon mee! 

  1. Bulgarije 

Bulgarije is hét land waar je met een klein budget een super dikke vakantie kunt vieren. Vooral onder jongeren is Bulgarije heel populair in de zomer. Het populaire Sunny Beach is daar een van de populairste locaties om een dikke feestzomer tegemoet te gaan. Bulgarije staat daarom op 1 onder de low budget vakanties in Europa voor jongeren.

  1. Hongarije

Wanneer je aan Hongarije denkt, denk je aan Boedapest. Boedapest is de place to be als je een goedkoop avondje wilt stappen, maar óók een beetje cultuur wilt snuiven. Een Cocktail in Boedapest is zo ongeveer 4 euro, en je kunt voor 5 euro entree al in een groot traditioneel stoombad. Midden in de stad! 

  1. Turkije 

Nee, niet all-inclusive! Gewoon lekker een Airbnb aan de westkust. Het is hier bloedje warm in de zomer en het naseizoen, én relatief goedkoop. Check van tevoren wel even hoe de currency van de Turkse Lira staat, want dit kan met de dag veranderen! Tip: op de Turkse markten kun je mooie (neppe) merkjes shoppen, niemand die het merkt 😉 

  1. Spanje 

Ja, echt! Spanje is zo duur hoe je het zelf maakt. Dus: zoek niet de dure Insta-worthy beachclubs op als je op budget trip bent, maar ga langs de kleine kippenboeren, pizzeria’s en de tentjes met de witte plastic stoelen: lage prijs gegarandeerd! 

  1. Malta 

Malta is het zuidelijkste eiland van Europa. Wat betekent dat je, welk seizoen het ook is, het absoluut niet koud zult hebben. Oké, in februari regent het af en toe, maar over het algemeen is het in Malta bloedje heet. Én goedkoop. Malta staat bekend onder jongeren als een low budget locatie in Europa. Zo betaal je voor een bucket in de club hier maar 10 euro, en geloof ons: daar ben je de hele avond mee zoet.

Heb je na deze tips alsnog te weinig moneys om te reizen? Solliciteer dan als Sales Agent of Promotiemedewerker bij Fonky en verdien snel je reis bij elkaar, thank us later!