Dit zijn de winnaars van de Introweken 2021!

Afgelopen zomer was het weer feest in studentikoos Nederland: de introweken gingen van start! Tijdens de introweken maakten een nieuwe lading studenten kennis met hun studie en stad. Het studentenleven is de mooiste tijd van je leven, maar helaas niet gratis… Gelukkig zijn wij bij Fonky de moeilijkste niet. Met de actie ‘Fonky betaalt de schade’ konden onze huidige en nieuwe medewerkers tijdens de introweken €1000 winnen. Das best lekker, toch?

Het enige wat je hoefde te doen, was een nieuwe collega aandragen. Easy! Deze nieuwe Fonkiaan (collega, red.) moest uiterlijk 13 december 10 werkdagen hebben gewerkt en het inwerktraject hebben gehaald. Op deze manier maakten jullie beiden kans op €1000. Ka-tjing! Vraag jij je af wat je allemaal met dit geldbedrag kan doen? Wij ook, dus  zochten we het voor je uit. 

En de winnaars zijn…
Inmiddels zijn we de deadline van 13 december gepasseerd en hebben we een mooie lijst met kanshebbers ontvangen. De hoogste tijd om twee Fonkianen heel gelukkig te maken met €1000! Onze lieftallige presentatrice Debora hielp een handje mee en koos met behulp van een bingo de winnaars. Elk nummer op de bingoballetjes correspondeerde met een kanshebbend duo (de aandrager plus de aangedragen nieuwe collega). 

Gaston eat your heart out!
Na een oefenronde was het tijd voor het echte werk. Drumroll please…  De winnaars van introweken 2021 zijn…. Zara en Ties uit Amsterdam! Gefeliciteerd! Onze winnaars wisten nog van niks, dus het werd de hoogste tijd om ze te verrassen. Gaston eat your heart out; op naar Fonky Amsterdam! 

Een mooie cheque en bos bloemen
Onderweg naar de vestiging werd de Amsterdamse Vestigingsmanager Bas al ingeseind. Aan hem de nobele taak om het winnende duo met een smoesje naar de vestiging te lokken. Gelukkig was Zara al aanwezig en kon Ties nog schuiven in zijn agenda voor een zogenaamd ‘bijpraat koffietje’ met Bas. Eenmaal op de vestiging werd het duo apart van elkaar verrast door Debora met een grote cheque en een mooie bos bloemen. De reactie? Die was natuurlijk onbetaalbaar. Het geld kwam goed van pas, want Ties zijn scooter moest nodig gerepareerd worden en Zara is net verhuisd. Nogmaals gefeliciteerd beiden! Sturen jullie ons nog een foto van het nieuwe interieur en de gemaakte scooter?